Welkom bij Tour Club Stein

12 Mei 2020

De overheid heeft per 12 mei de Corona richtlijnen versoepeld, als gevolg hiervan mogen we weer in groepen fietsen. De NTFU geeft echter als richtlijn dat het onveilig is om in grote groepen te fietsen en adviseert alle leden om de groepen niet groter dan 4 personen te maken.  Het bestuur van TC-Stein verzoekt dan ook om bij de zaterdag ritten dit advies te volgen en zo nodig de groep in kleinere groepen te splitsen.

Aangezien de toegang tot de Belgische wegen nog steeds is afgesloten voor fietsers zullen de ritten welke door Belgie lopen ofwel wordt aangepast ofwel vervangen door een andere route .

Volgende Ritten:

mei
30
za
Stramproy @ 100 KM
mei 30 @ 9:30 AM – 3:00 PM
Stramproy @ 100 KM

Maaseik-Aldeneik-Ophoven-Kinrooi-Altweerterheide-Stramproy(pauze)-Hunsel-Thorn-Wessem-Maasbracht-Obbicht.

Le tour de Banneux @ 128 / 1199 HM
mei 30 @ 9:35 AM – 3:00 PM
Le tour de Banneux @ 128 / 1199 HM

Le tour de Banneux: Onze eigen klassieker, de zomerversie. Makkelijke versie: Itteren Borgharen, Eijsden, Vise, rechts van de Maas, 2de brug, Argenteau, Saint-Remy, Nessonveaux, Banneux, Pepinster, Lambermont, Battice (binnendoor) Withuis, Amby, Weert, Geulle.

jun
6
za
Meinweg Route (Linksom) @ 125 KM
jun 6 @ 9:30 AM – 3:00 PM
Meinweg Route (Linksom) @ 125 KM

Spaubeek, Schinnen, Oirsbeek, Doenrade, Schinveld, Gangelt, Vlodrop station, Effeld, Rothenbach, Meinweg af, Herkenbosch (pauze), St. Odilienberg, Linne, Maasbracht, Echt, Diederen, Holtum, Born, Obbicht, Berg a/d Maas.

Tradition Mein Weg @ 115 / 342 HM
jun 6 @ 9:35 AM – 3:00 PM
Tradition Mein Weg @ 115 / 342 HM

Tradition Mein Weg: Op de traditionele manier gereden, door het mooie Duitse land met zijn uitstekende wegen. Spaubeek, Schinnen, Oirsbeek, Doenrade, Gangelt, Effeld, Rothenbach, Vlodrop Station, Maharishi klooster, dan Meinweg af naar Herkenbosch, St Odilienberg, Linne, Maasbracht, Echt.