Piringen

4 clubleden aan de keukentafel bij Chrit die zich niet door een paar regendruppels lieten weerhouden om het rondje Piringen te gaan trappen. Toen deze 4 die-hards bezig waren in het zadel te klimmen kwam nummer 5 aangestormd Jos P.
We vertrokken en bij bocht 2 was het al bijna raak, John B ging rechtdoor daar waar we rechtsaf moesten. Alzheimer light werd er gelijk gesuggereerd!! Nadat Kotem achter ons lag koersten we in een rustig tempo richting Lanaken alwaar onze vaste kopman van dit jaar ons stond op te wachten bij de brug op de Tongersesteenweg. Het was ondertussen opgehouden met regenen dus de regenjassen konden uit en zowaar kwam de zon ook nog af en toe tevoorschijn.
Bij de pauzeplaats in Sluizen aangekomen was er nog plaats op het overdekte buitenterras van Anthony’s taverne. 3 man hadden een cappuccino met slagroom besteld. Volgens Peter S was dit zoveel slagroom dat je er een hartaanval van zou kunnen krijgen en hij is zich daarna gelijk binnen een steekschop gaan vragen om de overbodige slagroom te verwijderen! Toen de consumpties waren afgerekend en we weer wilden vertrekken bleek dat Jos zijn fiets nu in het bezit was van de Houtworm, je kan het verschil ook bijna niet zien tussen de twee fietsen (klein detail dat die van Jos zwart is en van Peet wit).
Met de wind nu in de rug trapten we lekker richting huis, nog een klein Alzheimer light momentje van John die de Hallembay op wilde gaan maar voor de rest liep de terugreis vlotjes, heren in vorm bedankt voor het vele kopwerk.