In Memoriam Cees van Beek

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat ons clublid Cees van Beek is overleden.
Cees was al 20 jaar lid van onze tourclub en ondanks zijn respectabele leeftijd komt zijn overlijden voor ons erg onverwacht.
Voor iemand van ver voorbij de pensioenleeftijd viel het op dat pas de laatste paar jaren de benen van Cees ietsjes minder waardoor hij niet meer met de A-ploeg kon meerijden zoals hij wilde en wij hem hierdoor iets minder zagen. Desondanks zullen wij ons Cees blijven herinneren als een fijne wielervriend met een goed humeur en vele verhalen over zijn vakanties, daarnaast iemand die door zijn ervaring in de koers en stuurmanskunst veel jongere clubleden stug kon blijven volgen. We zullen Cees allemaal missen.
Cees is in de nacht van 6 mei 2018 op de leeftijd van 81 jaar plotseling geheel onverwacht overleden.
Wij wensen zijn familie, vriendin en vrienden veel sterkte toe bij dit verlies.
Dat hij moge ruste in vrede.