Informatie

Welkom op het Blog van de Tour Club Stein.

TC Stein zich het beoefenen en het bevorderen van de fiets trimsport ten doel. Hiervoor is zij aangesloten bij de N.T.F.U. (Nederlandse Toer en Fiets Unie). TC Stein is opgericht in 1985 door een aantal fietsvrienden en sinds die tijd wordt er wekelijks op vaste tijden gefietst.

Onze ritten worden gereden in 2 groepen; in de A-groep is de prestatie iets belangrijker. In zowel de A- als de B-groep geldt het motto: “samen uit, samen thuis”.

In de B-groep wordt het tempo in principe aangepast aan de langzaamste deelnemer. Hierbij geldt de voorwaarde dat deze wel regelmatig traint. Ook de fietsroute wordt bij de b-rijders voor zover gewenst aangepast; minder bergen en eventueel een kortere route. De pauzeplek is voor beide groepen in principe dezelfde.

De officiële en bij de N.T.F.U. gemelde ritten worden op zaterdag gereden. Voor zover gewenst kan er ook nog op de dinsdag en donderdagmiddag gefietst worden.

Om de vereniging voor de toekomst gezond te houden zijn nieuwe leden van harte welkom. Lidmaatschap bij de Club geeft tegen een bescheiden jaarlijkse bijdrage recht op NTFU lidmaatschap, Racefiets verzekering to 1000 Euro en kwaliteit fietskleding in de teamkleuren van TC Stein

Geïnteresseerden worden uitgenodigd eens mee te fietsen; na 1 of meer proeftochten kun je dan beslissen om wel of niet lid te worden.

Alle ritten starten in de Vleugelmorgenstraat, nummer 30 in Stein.

Op zaterdag wordt gestart om 9:30 uur (B-groep) en om 9:35 uur (A-Groep), winterperiode tot medio april is dit 10:00 uur en 10:05 uur.

Op dinsdag en donderdag wordt er gestart om 12:30 uur.

One thought to “Informatie”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.