22 Juni: Tongres Nouveau

Ondanks de regenbui van half negen stonden om half tien toch nog 8 cracks bij Chrit op de oprit. Ze keken elkaar aan en besloten zwijgend maar eens wat tempo te gaan maken. En dat terwijl de helft van de rijders bewust van plan was om rustig aan te doen.

Het rondje Tongeren was uitgebreid met met de klim naar over Fort Eben Emael en da achterkant van de Hallembaye. En op de terugweg stond de wind zo sterk in de rug dat snelheden regelmatig boven de 40 uitkwamen.

De rit werd nog opgeschrikt met de mededeling van de clubrenner, voorheen bekend als Bettini, die een officieel verzoek indiende om zijn naam te laten wijzigen in Valverde. Voorlopig hebben we dit toegestaan zolang we maar Valverde de Houtworm mogen blijven zeggen.

TcStein: Tongres Nouveau door ericpeters op Garmin Connect – Details.

3 gedachten over “22 Juni: Tongres Nouveau”

  1. Voor de mannen die volgt wknd de dolomieten marathon rijden veel succes een behouden reis en gezond terug.
    Grtz

Reacties zijn gesloten.