Informatie

Welkom op het Blog van de Tour Club Stein.

TC Stein zich het beoefenen en het bevorderen van de fiets trimsport ten doel. Hiervoor is zij aangesloten bij de N.T.F.U. (Nederlandse Toer en Fiets Unie). TC Stein is opgericht in 1985 door een aantal fietsvrienden en sinds die tijd wordt er wekelijks op vaste tijden gefietst.

Onze ritten worden gereden in 2 groepen; in de A-groep is de prestatie iets belangrijker. In zowel de A- als de B-groep geldt het motto: “samen uit, samen thuis”.

In de B-groep wordt het tempo in principe aangepast aan de langzaamste deelnemer. Hierbij geldt de voorwaarde dat deze wel regelmatig traint. Ook de fietsroute wordt bij de b-rijders voor zover gewenst aangepast; minder bergen en eventueel een kortere route. De pauzeplek is voor beide groepen in principe dezelfde.

De officiële en bij de N.T.F.U. gemelde ritten worden op zaterdag gereden. Voor zover gewenst kan er ook nog op de dinsdag en donderdagmiddag gefietst worden.

Om de vereniging voor de toekomst gezond te houden zijn nieuwe leden van harte welkom. Lidmaatschap bij de Club geeft tegen een bescheiden jaarlijkse bijdrage recht op NTFU lidmaatschap, Racefiets verzekering to 1000 Euro en kwaliteit fietskleding in de teamkleuren van TC Stein

Geïnteresseerden worden uitgenodigd eens mee te fietsen; na 1 of meer proeftochten kun je dan beslissen om wel of niet lid te worden.

Alle ritten starten in de Vleugelmorgenstraat, nummer 30 in Stein.

Op zaterdag wordt gestart om 9:30 uur (B-groep) en om 9:35 uur (A-Groep), winterperiode tot medio april is dit 10:00 uur en 10:05 uur.

Op dinsdag en donderdag wordt er gestart om 12:30 uur.

4 gedachten over “Informatie”

 1. Beste fietsvereniging,

  Op zoek naar leuke en inspirerende locaties voor fietsvakanties en trainingskampen? Wij stellen ons graag voor!

  FarmCamps is een nieuwe kampeerformule voor families, vrienden en verenigingen waarbij men verblijft in luxe, volledig ingerichte safaritenten op werkende boerderijen. Wij beschikken momenteel over 8 locaties die allen grenzen aan bijzonder mooie, uitnodigende en sportieve fiets- en wandelroutes. Deze locaties liggen verspreid over het hele land, van de kop van Noord-Holland, Friesland, Drenthe en Utrecht tot en met Noord-Brabant.

  Wij hebben speciale aanbiedingen om met korting bij FarmCamps te verblijven. Kijk voor alle acties op http://www.farmcamps.nl/actiecode. Boek nu je fietsarrangement bij FarmCamps en ontdek alle mooie plekjes die Nederland te bieden heeft! Ontvang een fiets- en wandelpakket van de ANWB t.w.v. 35 euro gratis bij je boeking als je in de opmerkingen bij je boeking vermeld dat je komt fietsen!

  Het afhuren van een FarmCamps-locatie speciaal voor jullie vereniging behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we in overleg een weekend of midweek naar keuze vastleggen met een speciaal op maat gemaakt programma.

  Voor meer informatie over de FarmCamps-formule, de safaritenten, onze boerderijen en locaties verwijzen wij u graag naar http://www.farmcamps.nl. Heeft u vragen die we wellicht direct kunnen beantwoorden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op nummer 088 888 9188.

  Met vriendelijke FarmCamps Groet,

  Deborah Vastenburg
  Assistent Sales

  FarmCamps B.V.
  Postbus 2958
  3800 GK Amersfoort
  Kerkstraat 14
  1404 HH Bussum

  T 088 888 9100
  deborah@farmcamps.nl
  http://www.farmcamps.nl

 2. Beste wielervrienden,

  allereerst hoop ik dat uw vereniging weer een goede seizoenstart heeft gehad.

  Ook dit jaar organiseert onze club RTC Het Kasteel Haarzuilens weer de Zomer Tour en wel op zaterdag 29 juni as.

  De volledig uitgepijlde routes zijn op diverse plaatsen gewijzigd en daarmee nog mooier en veiliger geworden.

  Graag nodigen we u hierbij uit om aan onze Zomer Tour deel te nemen en hopen u op genoemde datum aan de start te kunnen begroeten.

  Voor informatie / inschrijving verwijs ik u graag naar onze website: http://www.rtchetkasteel.nl of naar http://www.ntfu.nl

  Heeft u toch vragen, schroom niet met mij kontakt op te nemen.

  R. (Robert) Kriekaard

  M: 06-5136 0207

  E: Robert.kriekaard@royalahrend.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.