Onze Sponsors

Ook dit jaar bedanken wij al onze sponsors voor hun bijdrage, neem gerust een kijkje op hun website.

2 gedachten over “Onze Sponsors”

 1. Goedendag lezer,

  Ik zal ons eerst even voorstellen. Wij zijn Bike-unit.nl, gerund door 3 familieleden. Vader en 2 zonen. Altijd zeer sportief geweest in de wielersport, nog steeds.
  Sinds kort hebben wij onze winkel geopend, genaamd Bike-unit.nl.

  Ik ben via Google op jullie site terecht gekomen en ik wil dit mooie aanbod voor jullie doen. Als jullie er voor kiezen, gezamenlijk meerdere artikelen tegelijk te kopen, zijn wij bereid kortingen te geven. Wij zitten over het algemeen al 10% onder de advies verkoopprijs, en dit kan voor jullie alleen nog maar meer korting opleveren. Wij hebben (nog) niet alles op onze website staan, maar wij kunnen aan héél veel bekende, maar ook onbekende producten komen dankzij onze top leveranciers! Als iemand iets speciaals nodig heeft dat niet op de site staat, even een mailtje cq telefoontje en dezelfde dag nog antwoord op uw vraag, ook als u een prijs van een product nodig heeft dat niet op de site staat. Onze klantenservice staat 365 dagen per jaar van 09:00 tot 22:00 voor u klaar.

  Mochten jullie ervoor kiezen om bij ons gezamenlijk in te kopen, kan ik jullie dit kortingsschema aanbieden:

  Afnamebedrag

  Korting in %

  €125 – €200

  6%

  €200 – €500

  7%

  €500 – €1000

  8,5%

  €1000+

  11%

  Korting geld op totaalprijs

  Met vriendelijke groet,
  Jimmy Slenter
  Manager Bike-unit.nl

 2. Beste Voorzitter/Secretaris/Clublid
  Ook dit jaar is Moozes op zoek naar nieuwe samenwerkingen met weloverwogen toeristenclubs die professionaliteit, plezier en passie uitstralen. U club,TC Stein, voldoet aan deze criteria en is volgens ons de geschikte partner.
  Gedurende de voorgaande jaren is Moozes in Vlaanderen een vaste waarde geworden wat fietsen en fietskleding voor clubs en verenigingen betreft, en dit zowel op competitief als recreatief niveau. Moozes maakt een onderscheid tussen fietsen, fietskleding en accessoires. Ook in het buitenland is Moozes actief met LC Kayl in Luxemburg, Artsen zonder Grenzen België/Nederland en Trier Schwalbe in Duitsland. In Nederland zijn onder andere toeristenclubs TWC Ons verzet ( in Schaijk), WTC ’t Anker (Venlo) en competitieclub WC Midden-Limburg onze klanten.
  We hebben een nieuwe competitielijn in onze teamkleding ontwikkeld en heeft u ook de mogelijkheid om zelf de teamoutfit te personaliseren van u club. U kunt dit via de website van Moozes configureren of samen bespreken met onze grafische ontwerper in de winkel. De opties waaruit je kunt kiezen zijn zeer talrijk, modern en gaan mee met de laatste ontwikkelingen in de sector. Bovendien kunnen we jullie tal van voordelen (waaronder kortingen) geven wanneer er een samenwerking tot stand zou komen.
  Voordelen van onze kledij :
  – Dankzij grootformaat digitale printers kunnen we zowel kleine aantallen als middelgrote orders omzetten tot originele teamoutfits in alle denkbare designs en opdrukken ( namen, nummering, sponsors enz..),
  – Voor grote volumes wordt er traditioneel in zeefdruk gewerkt,
  – De sublimatiedruktechniek garandeert ook voor kleine aantallen een optimale kostenefficiëntie en een topresultaat wat kleur vastheid betreft,
  – Kwaliteitsmaterialen als Wintek, Silex, Dry Clim poly – comfort , power lycra en Coolmax worden in samenspraak met het team geïntegreerd in de outfits.
  Met deze samenwerking willen we een win-win situatie creëren. Voor ons betekent dit extra naambekendheid in de wielerwereld en voor jullie een partner die een goede prijs/kwaliteit verhouding aanbiedt, mee gaat met zijn tijd en innovatief is wat betreft fietskleding en fietsen. Wij zijn niet 100 maar 200% overtuigd van ons product. In het geval dat een club sterke interesse toont maar de kwaliteit niet echt kent, bieden wij zelfs een short/broek zodat het uitgetest kan worden. Niet enkel de kwaliteit maar ook tevredenheid van de klant is bij ons top prioriteit.
  Ik zou graag alles vrijblijvend willen bespreken, om te kijken of we al dan niet iets voor elkaar kunnen betekenen volgend seizoen of in de toekomst. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

  Met sportieve groeten | Best regards | Viele Grüße | Bien a vous,

  Maarten van Beylen
  team representative
  Phone +32 (0)14 869 008
  Mobile +32 (0)471 44 26 77
  E-mail maarten@moozes.com

  Bike Direct NV | Moozes
  Vaartstraat 1 | BE-2450 Meerhout
  BE 0869.889.961

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.