28 Maart: 1st Official Wet Race

Ondanks een sombere buienradar stonden er toch weer voldoende clubleden klaar voor de klassieke ritjes over Bokrijk of naar Clermont.

Waarschijnlijk is alleen Gied, die  bij de Bokrijk rit al na 15km omdraaide de enige geweest die het droog heef weten te houden. De rest van de B-ploeg heeft de rit grotendeels in de regen gereden en naast het rijden ook nog wat langer van de nattigheid kunnen genieten omdat Manuel 3 keer lek reed met hetzelfde wiel.

De A ploeg reed tegen de sterke wind in richting zuiden en na Rijkholt besloot Raymond om linksomkeer te maken. Ondergetekende nam de tijd om de buienradar nogmaals onderweg te raadplegen en zag dat er nog maar enkele minuten overbleven voor dat de nattigheid zou toeslaan. Het grootste gedeelte van de groep brak daarom in Mesch de rit af en reed via Libeek, Margraten en Valkenburg terug.

Alleen de echte daredevil John wilde de hele rit uitrijden en plakte er nog zomaar 30 km aan vast, chapeau John!

John zijn rit!

Thuisgekomen viel voor de meesten van de A ploeg de regen nog wel mee, het druppelde wel maar voordat het echt hard begon te regenen was iedereen toch wel thuis.

Alle ritten