6 Juni: Tradition Meinweg

De Meinweg route werd dit jaar inderdaad weer Traditioneel gereden, wat zoveel betekend als niet weten hoe de route exact loopt. Ondergetekende had zijn Garmin defect en alle andere “high end” Garmin rijders zijn nog steeds niet in staat een route te volgen op hun Garmin. Hierdoor had alleen Rob met zijn “low end” Garmin de bedoelde route in beeld. Low end betekend in dit geval dat de Garmin iets langzamer is waardoor je af en toe te laat ziet dat er een afslag is. Dit had weer tot gevolg dat andere de route niet vertrouwden en dus besloten maar een andere Meinweg route te rijden dan de oorspronkelijke geplande.

Rob hield zich echter keurig als aan de route en kon daardoor als enige mediterend langs het Maharashi complex rijden, hij kreeg als dank daarvoor een plekje helemaal alleen voor zichzelf op het terras in Herkenbosch  De anderen zaten het tegenover gestelde van mediteren te doen bij de Dalheimer Mühle.  Een hele omweg door dorpjes was er gereden om bij dit terras te komen terwijl de kaart laat zien dat de oorspronkelijke geplande route door het Meinweg park slechts 100m en een onverhard weggetje van het terras verwijderd is. Waarschijnlijk goed om voor volgende jaren te herinneren.

IMG_2973 IMG_2974

Rob besloot de rest op te wachten, die reden vervolgens door een carré boerderij verder om vervolgens weer op de juiste route te komen.

Na Echt werd er bewust weer iets afgeweken van de route waardoor veel leden weer een paar nieuwe weggetjes vlak in de buurt van thuis konden ontdekken.

Klik hier voor de 2 routes naast elkaar!