16 Juni: Carrera Classica Banneux

Het Wonder van Banneux”

Ik zag de zwarte wolken letterlijk en figuurlijk al hangen, dit zou wel eens een eenzame lange natte dag kunnen worden. Inderdaad bij de start twee leden maar alleen om mij uit te zwaaien. Met gezonde tegenzwind vertrokken en dit was inderdaad met een felle wind tegen een beetje aanpoten. Maar al met al toch goed en droog kunnen doorrijden. Voordeel van alleen rijden is dat de discussie omtrend de route veel eenvoudiger verloopt. Ik heb dan ook enige variaties in de route aangebracht die zonder morren werden geaccepteerd. Stabiel slecht weer heeft gelukkig als gevolg dat op de weg terug de wind vol in de rug stond. Vooral op het stuk Battice naar Bombaye werd de 50 km/h regelmatig overschreden. Al met al een mooie rit van 125 km -1083 hm en met een gemiddelde van 28.5 km/h.

Terug in Elsloo was het enige gevallen water het heilige water van de Madonna van Banneux.

GPS Data

Opmerking van de voorzitter: vanaf heden is het voor TC-stein clubleden verboden om de website buienradar in de  browser bookmark lijst te hebben. Als het niet fysiek regent gaan we gewoon fietsen.

4 gedachten over “16 Juni: Carrera Classica Banneux”

  1. Hallo Rob,
    Even mijn verhaal afmaken.
    Inderdaad, wie niet waagt wie niet wint. De voorzitter heeft gelijk: niet meer op de buienrader kijken, voor alle zekerheid regenjasje meenemen en net als vroeger gewoon vertrekken. Alleen de vraag of de Garmins nu ook moetewn worden weggegooid en we moeten rijden op het boerenverstand en/of orientatievermogen van enkele erkende parcourskenners is nog altijd niet beantwoord. Je moet dit wel niet te vaak doen, want dan wordt je ook nog Rittenkampioen en dat willen enkele erkende “mooiweerrijders” ook graag worden!!
    Uir deze prestatie blijkt ook dat de jonge generatie van Nederland niet voor galg en rat opgroeit maar toch karakter hebben.

    Chapeau Rob.

  2. Typefoutje: de jonge generatie hebben geen karakter maar HEEFT geen karakter!!

Reacties zijn gesloten.